Stellina Santanera (1964)

Mensen begeleiden om bewuster vanuit het hart te leven

Ik ben getrouwd en ben moeder van twee prachtige volwassen zonen en ik werk in de zorg als psychiatrisch verpleegkundige.

Mensen begeleiden om bewuster vanuit het hart te leven, dát is mijn drijfveer. Door mijn eigen verlangen naar rust, innerlijke vrede, heelheid en harmonie ben ik inmiddels al meer dan 30 jaar bezig met mezelf te ontwikkelen op deze weg. Dit ging met vallen en opstaan en gaandeweg heb ik geleerd dat het niet werkt om onverwerkte emotionele pijn diep weg te stoppen of om de schaduw in mezelf te ontkennen. Ik had moed nodig om in mezelf te kijken en de pijn te voelen in plaats van die te verdoven of te ontkennen.

Door uiteindelijk mijn onvolmaakte vaak gekwetste menselijkheid te accepteren heb ik compassie ontwikkeld, eerst voor mezelf en toen voor anderen. Ik ben een creatieve geest en in mijn begeleiding laat ik zien wie ik ben. Ik houd je een spiegel voor en loop een stukje met je mee op jouw weg naar innerlijke vrede.

Mijn kennis, inlevingsvermogen en levenservaring maken dat ik de kern weet te raken. Eigenschappen die ik bij me draag en die mij helpen bij het begeleiden zijn: compassie, betrokkenheid, respectvol, humor, doelgericht, zorgzaam en een analyserend vermogen.

Bewustwording en leven vanuit mijn hart

Bewustwording staat voor mij centraal en mijn uitgangspunt is leven vanuit mijn hart, de opleidingen die mij daarbij hebben geholpen zijn: De 3-jarige opleiding begeleiding bij bewustwording en groeiprocessen, (bij Inez Seeverenz) waarbij ik geleerd heb te werken met: Voice-dialogue, Rebirthing, Lichaamswerk, Lichaamsgerichte therapie, Healing, chakra’s en energie, Visualisaties en Meditaties. Facilitator training I en II  van additudinal healing bij Els Thissen. Communicatie en persoonlijke groei trainingen bij de Essence. Reiki I, II en Innerlijk kind werk bij Dick Nijssen. Gediplomeerd Academisch Counselor en Coach I en II.

Wat doe ik

Als coach luister ik, voel ik, kijk ik en haal naar boven waarom het je tot nu toe niet gelukt is om innerlijke vrede te vinden, daarbij ga ik uit van de wetenschap dat je zelf het antwoord bij je draagt. Ik nodig je uit om verbinding te maken met een (lastig) gevoel of een dieper liggend thema. Dat doe ik vanuit een holistische zienswijze dat wil zeggen dat ik naar het geheel kijk, lichaam, hart en hoofd. Ik maak gebruik van mijn intuïtie maar ook van mijn gezond verstand, liefdevol en soms confronterend maar zonder oordeel. Ik geef ruimte aan diepgang en spiritualiteit. Ik werk vanuit mijn persoonlijke ervaring en maak gebruik van verschillende methodieken en zal kijken wat het beste bij jou aansluit of waar de situatie om vraagt. Ik zal je stimuleren bewust te worden van jezelf.  Ik bied je de ruimte en de veiligheid aan om op reis te gaan naar wie je ten diepste bent. Je bent van harte welkom.

Kennismakingsgesprek

Als je meer wilt weten over de begeleiding dan kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kopje thee, leren we elkaar kennen en kun je voelen of het wat voor je is.

Contact/ Prijs

Maak verbinding! Heb je een vraag of wil je aanvullende informatie laat het mij weten. Je kunt mij telefonisch bereiken op 0613848929. Wanneer je mij niet meteen aan de lijn krijgt en mijn voicemail inspreekt dan bel ik je zo snel mogelijk terug. Een sessie duurt gemiddeld 60 minuten en kost 50,00 euro.